Vi søger dig, en lærer som kan og vil være en del af vores børneby

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

-Vi søger en lærer til et barselsvikariat

 

Thorstrup Børneby søger en lærer til et barselsvikariat i fagene idræt, dansk, matematik, engelske og N/T fordelt primært i mellemtrin.

Trane Skole & Børneby er etableret pr. 1. august 2018 og er et fællesskab bestående af Tistrup almene skoletilbud med 0.-9. kl. og SFO, Horne børneby og Thorstrup børneby. Skolerne i Tistrup, Horne og Thorstrup er afdelingsopdelt i 6 afdelinger, og man er primært tilknyttet én afdeling. 

Skolerne arbejder med den gode og aktive undervisning, hvor der er fokus på elevernes læring og trivsel. Vi arbejder med to-voksne og ud fra et børnesyn om at børn gør det bedste de kan. Da vi altid er i udvikling, vil du også her få muligheden for at sætte dit eget aftryk i mange skønne børns liv.

I afd. Thorstrup arbejder vi med samlæste klasser. I nuværende skoleår er 1. & 2. klasse, 3. & 4. klasse samt 5. og 6. klasse lagt sammen. Der er tilknyttet pædagoger i nogle af timerne i indskolingen, hvilket betyder et tæt samarbejde om klassen mellem klasselærer og klassens pædagog.

I Thorstrup har vi et stærkt sammenhold og højt niveau af psykologisk tryghed. Det blandt andet anser vi som en stor styrke i vores dagligdag. Vi har et tæt samarbejde med blandt andet musikskolen, hvorfor musik betyder meget hos os og for eleverne.

Hvis du som person er faglig stolt, positiv, udviklingsorienteret og glad for at samarbejde med kolleger. -og du forstår vigtigheden af fleksibilitet og bidrager positivt hertil. Så tilbyder vi en attraktiv stilling, i et godt fællesskab, hvor fundamentet tager sit afsæt i det tillidsfulde samarbejde.

Såfremt du har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Jesper Pedersen, mobil nr. 5050 3032.

Se skolens hjemmeside for yderligere info: traneskoleogbørneby.dk 

Stillingen er en fuldtidsstilling, som ønskes besat pr. 1 april. 2024, eller hurtigst muligt derefter. Ansættelsessamtaler forventes afholdt d 28/2-24. 

Ansøgning vedlagt relevante uddannelsesbeviser sendes online senest d. 23/2-24.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Varde Kommune, Lærkevej, 12, 6862 Tistrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5988354

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet