Financial Controller til virksomhed med unikt fokus på bæredygtighed

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er dit ønske et udfordrende job i en spændende branche i rivende udvikling? I et internationalt miljø, hvor du er en del af et fagligt stærkt team, der sikrer valid og værdiskabende rapportering? Så er jobbet som Financial Controller hos Letbek A/S lige noget for dig. 

Om virksomheden

Re-imagineering plastic er ikke blot et slogan hos Letbek - det er fundamentet, som Letbek bygger på. At en bæredygtig forretning gør verden til et bedre sted, når plast betragtes som en cirkulær ressource. Letbek er en bæredygtig og rentabel virksomhed bygget på netop denne overbevisning.

Kerneforretningen er ekstrudering og sprøjtestøbning af industrielle plastemner til bl.a. landbrug, byg & anlæg samt afspærring. Herudover PUR-støbning i kombination med andre materialer som bl.a. træ, stål og aluminium - primært til møbelindustrien. Letbek A/S beskæftiger 130 medarbejdere på 2 fabrikker i hhv. Danmark og Polen. 

Læs mere om Letbek her.

Om jobbet og dine opgaver

Til at støtte Letbek A/S og de danske koncernforbundne selskaber, søger vi endnu en kollega til det administrative team i Tistrup.

Vi søger en Financial Controller, der arbejder udviklingsrettet med virksomhedens performance, hvor navigering i data vil være en naturlig del af jobbet. Derudover tilbyder stillingen også deltagelse i blandt andet optimeringsanalyser og udarbejdelse af business cases.

Du bliver et bindeled imellem Danmark og moderselskabets controllingteam i Norge. Din hverdag er derfor præget af et tæt samarbejde med bogholderiet og ledelsen i Danmark samt support til Group Finance i Norge.

Det er vigtigt, at du kan skabe overblik og, på en enkel og simpel måde, kan kommunikere og forklare "dine tal", afvigelser og observationer, som du ofte har tilvejebragt via egne analyser af data og nøgletal.

Du deltager i og varetager en lang række spændende opgaver, der til tider kan være præget af stramme deadlines. Af konkrete opgaver kan bl.a. nævnes:

  • udarbejdelse og opfølgning på forecasts
  • finansiel månedsafslutning 
  • drifts- og likviditetsbudgetter
  • optimering af processer, standarder og modeller for controlling, som sikrer kontinuerlige forbedringer
  • analyser, rapporter og evaluering på opstillede KPI’er
  • assistance til revisionen ifm. årsregnskaber
  • ad hoc-opgaver inden for business controlling.

Dine faglige kompetencer og profil

I dag varetager du sikkert en lignende stilling som Financial Controller i en produktionsvirksomhed. Teoretisk ser vi gerne, du er uddannet cand.merc.aud. 

Vigtige personkarakteristika, som kendetegner dig, er, at du er struktureret, detaljeorienteret og har en systematisk tilgang til opgaveløsning.

Dansk og engelsk beherskes på et sikkert niveau. 

Arbejdssted er Tistrup. Du har eller er indstillet på at tage bopæl maks. 40 minutters kørsel fra Tistrup. Arbejde fra hjemmekontor kan aftales, når dette er hensigtsmæssigt.

Velkommen hos Letbek

Letbek tilbyder dig en grundig og praktisk introduktion og ansættelse i en ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer og engagement. Du tilbydes en konkurrencedygtig gagepakke, som bl.a. består af en fast løn, fri telefon, bærbar computer m.v. Du kan glæde dig til en hverdag, der byder på varierende opgaver i et team af dygtige specialister, ligesom du kommer til at arbejde i et tillidsfuldt og uformelt arbejdsmiljø præget af faglighed, fleksibilitet og fokus på teamets succes.

Lad os starte dialogen

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering, på tlf. 60 888 444 eller pr. mail tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Om virksomheden

Letbek A/S er en del af Zirq Solutions A/S. Letbek A/S indgår i en koncernstruktur med Zirq Medical A/S, Outercore ApS og MiCollect ApS. 

Zirq Solutions udfordrer den konventionelle tankegang og udvikler nye løsninger på, hvordan man kan skabe en positiv forandring ved at sende ressourcer i cirkulation. Virksomheden går konstant nye veje i undersøgelsen af, hvordan man ved hjælp af innovativ teknologi kan genanvende klodens værdifulde ressourcer og genvinde så meget af det kasserede materiale som muligt - i stedet for at brænde det af. 

Virksomhedens løsninger betyder, at kunderne er med til at reducere klimaaftrykket frem for at fortsætte den tunge belastning. Gennem Zirq Solutions hjælpes virksomheder med at bevæge sig i den rigtige retning, så vi som samfund aktivt kan træffe valg, der er med til at bevare kloden og sikre, at fremtidige generationer ikke vil mangle de grundlæggende ressourcer, de har brug for.

Læs mere om Zirq Solutions her

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Varde Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Pay-Back specialist rekruttering ApS, Havdigevej, 6700 Esbjerg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5935147

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet