59-årig mand varetægtsfængslet i fire uger

Profilbillede
dato

Politiet søger vidner, der har set den tidligere efterlyste Opel Astra på Bakkevej i Varde i går mellem klokken 9.30 og 10.30<br>

bil

Har du set denne bil på Bakkevej i Varde onsdag mellem klokken 9.30 og 10.30, så ring til politiet på 1-1-4.

 

En 59-årig mand blev i dag varetægtsfængslet i fire uger i et grundlovsforhør ved Retten i Esbjerg. Sagen blev behandlet for lukkede døre.

Den 59-årige blev sigtet for vold, trusler på livet og for frihedsberøvelse ved at have truet en 48-årig kvinde ind i en bil, slået hende og i omkring fire timer kørt rundt med hende, indtil politiet standsede køretøjet i Tistrup onsdag klokken 13.42.

Den 59-årige blev anholdt i Tistrup ved Varde. Forinden havde Syd- og Sønderjyllands Politi bedt borgerne om hjælp til at finde et køretøj, en sølvgrå Opel Astra med sort kofanger foran med registreringsnummer AD33762. 

”Jeg vil gerne takke for de mange henvendelser, vi fik fra borgerne. De var medvirkende til at sagen blev opklaret så hurtigt”, siger vicepolitiinspektør Jan Lambertsen.

Politiet vil nu gerne høre fra vidner, der har set køretøjet og eventuelt personer omkring det på Bakkevej i Varde i går mellem klokken 9.30 og 10.30. Har du set noget, så ring til politiet på telefon 1-1-4.

 

Den sigtede erkendte delvist og kærede ikke kendelsen.

Syd- og Sønderjyllands Politi har ikke yderligere oplysninger i sagen af hensyn til efterforskningen, der fortsætter i den kommende tid.

 
Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Syd- og Sønderjyllands Politi.
Kilde: Syd- og Sønderjyllands Politi